www.magazinul-de-jaluzele.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

 

In aceasta perioada primim tot mai multe cereri pentru rulouri exterioare. Clientii nostri au, desigur, in vedere, o izolare termica mai buna a locuintelor si, implicit, o scadere a costurilor cu incalzirea. Iarna se apropie.

Rulourile exterioare cu lamele umplute cu spuma poliuretanica nu numai ca aduc un plus de izolare termica dar contribuie si la izolarea fonica a locuintelor si/sau birourilor.

In general clientii nostri prefera sa le coboare pe timpul noptii, cand scade temperatura exterioara si este nevoie si de discretie si liniste, si sa le ridice pe timpul zilei, cand este mai cald afara iar lumina naturala este binevenita.

Am realizat recent un montaj frumos pentru un balcon, de aceea va invitam sa si vedeti fotografiile de mai jos. De mentionat ca rulourile exterioare din aluminiu sunt foarte utile pentru balcoane, acestea avand o suprafata vitrata mare, ceea ce inseamna pierderi termice mai mari, mai ales ca sunt de obicei neincalzite, asa cum este restul locuintei.

 Foto:

 

 

Go to top