www.magazinul-de-jaluzele.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

 

Jaluzele orizontale exterioare cu lamele din aluminiu – lasati lumina si caldura inauntru...numai atat cat doriti

Jaluzele orizontale exterioare cu lamele din aluminiu – preturi

Jaluzelele exterioare orizontale (venetiene) cu lamele din aluminiu sunt produse excelente pentru protectie impotriva luminii si caldurii soarelui, iar firma noastra are preturi dintre cele mai bune de pe piata. Sunt o alternativa foarte interesanta la rulourile exterioare din aluminiu (ofera un control mai bun al vizibilitatii si luminii). Optional, pot fi actionate de motoare electrice comandate la buton, eventual cu telecomanda si/sau cu senzori de lumina si/sau vant. Pretul lor depinde de model si de optiuni. Oferim 3 modele de jaluzele exterioare, C50, C80 si Z90 (codul reprezinta forma si latimea lamelei in milimetri), cu lamele disponibile in mai multe culori.

Pentru materiale si culori, va invitam sa vizitati site-ul producatorului: www.kamax.bg. 

Automatizarea (optionala) o realizam numai cu echipamente Somfy. Preturile pentru automatizare sunt descrise in amanunt, in oferta de mai jos si in fisierele pdf. Automatizarile Somfy nu sunt cele mai ieftine (desi noi avem preturi bune pentru ele), dar sunt de preferat echipamentele de calitate, cu 5 ani garantie, decat altele cu fiabilitate mai redusa. Automatizarile de slaba calitate pot cauza multe probleme ulterioare, in primul rand clientilor nostri, dar si noua, pentru ca orice reclamatie si deplasare pentru service in garantie inseamna costuri suplimentare pentru noi. Iar noi ne dorim doar clienti multumiti. 

Jaluzele venetiene exterioare din aluminiu – preturi:

Jaluzele (storuri) exterioare din aluminiu model C50 - preturi

Jaluzele (storuri) exterioare din aluminiu model C80 - preturi

Jaluzele (storuri) exterioare din aluminiu model Z90 - preturi

Automatizari pentru jaluzele exterioare din aluminiu - preturi

dati CLICK pe aceste linkuri pentru a descarca ofertele de pret in format PDF

In oferte, dimensiunile produselor sunt exprimate in multipli de 10 cm, dar comenzile se executa la milimetru, pentru fiecare client.

 

Jaluzele orizontale exterioare cu lamele din aluminiu – descriere

In zilele noastre, cand eficienta energetica si protectia mediului sunt probleme tot mai importante, jaluzelele exterioare reprezinta una din solutii.

Lamelele jaluzelelor pot fi rotite pentru reglarea vizibilitatii si se strang in partea superioara in pachet, ca si jaluzelele interioare (nu se ruleaza).

In comparatie cu rulourile exterioare, controlul luminii si al vizibilitatii se realizeaza cu mult mai mare acuratete.

 

 Aici puteti vedea jaluzele exterioare din aluminiu automatizate, model Z90,

montate de firma noastra langa Piata Romana, Bucuresti:

 

 

Jaluzele orizontale exterioare cu lamele din aluminiu – intretinere

  Intretinerea acestor jaluzele este minima, de obicei este suficienta o stergere a prafului cu o laveta umezita cu solutie de detergent lichid. Jaluzelele exterioare din aluminiu sunt acoperite cu vopsea de buna calitate, isi mentin culoarea in timp si au o durata indelungata de viata. Nu ruginesc si nu se decoloreaza.

Jaluzele orizontale exterioare cu lamele din aluminiu – masuratori

  Masuratorile si montajul jaluzelelor exterioare sunt mai complexe decat pentru jaluzelele interioare.

  Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

  Livram produsele noastre atat in Bucuresti, cat si in orice alta localitate din Romania, prin curier, la preturi rezonabile.
  La cererea dumneavoastra, va putem oferi detalii pentru masuratori si montaj, precum si despre costul transportului.
  Modul nostru de lucru: 50% avans la plasarea comenzii si 50% la primirea produselor. 

Go to top