www.magazinul-de-jaluzele.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

 

Rulouri (storuri) interioare textile Mini – cele mai mici rolete din oferta noastra...

Rulouri interioare Mini – preturi

Rulourile interioare Mini sunt destinate ferestrelor de dimensiuni mai mici (maximum L=140 cm x H=220 cm). Sunt si cele mai ieftine rolete textile din oferta noastra. Pretul difera in functie de modelul de material (avem o multime de texturi si culori), precum si de culoarea capacelor si profilelor (alb sau maro). Optional, sunt disponibile: carlige pentru fixarea pe ferestre (numai pe ferestrele care se deschid), iar astfel nu se mai gaureste tamplaria, cabluri laterale de ghidaj, din otel, nylon sau cordon textil, la care suportii inferiori pot fi montati prin lipire sau cu suruburi.

Magazinul De Jaluzele – Rulouri interioare Mini – dati CLICK aici pentru oferta de pret in format PDF.

In oferta, dimensiunile produselor sunt exprimate in multipli de 10 cm, dar comenzile se executa la milimetru.

 

Rulouri interioare Mini (storuri textile Mini) – descriere si recomandari

  Aceste jaluzele sunt modelul cel mai mic de rulouri textile interioare, la care tamburul este acoperit cu capace laterale din PVC, disponibile in doua culori, alb sau maro. Sunt recomandate pentru ferestrele de dimensiuni mai mici. Materialele utilizate au grade diferite de transparenta/opacitate, inclusiv materiale black-out. Reglarea pozitiei se face foarte usor, prin actionarea unui lantisor, care coboara sau ridica ruloul la nivelul dorit. Pentru ferestrele de dimensiuni mai mari avem alte solutii, rulourile interioare Standard sau roletele textile Comfort si Comfort 40+, la care doar sistemele (tambur, console, mecanism, lantisor, greutate) difera, materialele textile sunt aceleasi pentru toate.

Rulouri interioare 

 Aici puteti vedea rulouri interioare, montate de firma noastra (dati click):

facebook Magazinul De Jaluzele

Rulouri interioare Mini – intretinere

  Intretinerea rulourilor interioare este minima, de obicei este suficienta o aspirare a prafului la intervale regulate sau o curatare cu o laveta umeda. Aproape toate produsele noastre sunt lavabile, la nevoie pot fi curatate cu o solutie slaba de sapun sau detergent cu pH neutru.

Rulouri interioare Mini – masuratori

  Masuratorile pentru rulouri interioare sunt de multe ori mai simple decat cred majoritatea oamenilor. Trebuie respectate cateva reguli de baza:

  1. Utilizati intotdeauna o ruleta metalica (nu din lemn sau un metru de croitorie gen panglica)
  2. Masurati la milimetru si nu faceti rotunjiri
  3. Notati cu atentie latimea si inaltimea. O greseala frecventa este inversarea lor. Latimea sistemului (tambur + console) este cu 40 mm mai mare decat latimea materialului textil.
  4. Pentru rulourile amplasate direct pe fereastra, este nevoie de un spatiu lateral suficient intre tocul ferestrei si perete, pentru a putea deschide geamul cat mai mult. De asemenea, rulourile amplasate pe perete, deasupra tocului, trebuie sa permita deschiderea ferestrei.

  Daca nu este spatiu suficient, trebuie sa va ganditi la un alt produs, eventual jaluzele orizontale sau jaluzele plisate.

  Pentru detalii suplimentare si exemple va invitam la showroom.

  Livram produsele noastre atat in Bucuresti, cat si in orice alta localitate din Romania, prin curier, la preturi rezonabile.
  La cererea dumneavoastra, va putem oferi detalii pentru masuratori si montaj, precum si despre costul transportului.
  Modul nostru de lucru: 50% avans la plasarea comenzii si 50% la primirea produselor.

Go to top