www.magazinul-de-jaluzele.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

 

Jaluzele interioare orizontale din aluminiu (jaluzele venetiene) – creati-va propriul confort vizual...

Jaluzele orizontale din aluminiu – preturi

Jaluzelele orizontale din oferta noastra au preturi foarte accesibile, probabil avem cea mai convenabila si diversificata oferta de pe piata romaneasca. In acelasi timp, sunt foarte practice si niciodata demodate. Realizeaza cel mai precis control al luminii si vizibilitatii dintre toate modelele de jaluzele. Lamelele din aluminiu sunt disponibile in trei variante, cu latimea de 16 mm (0,18 mm grosime) si 25 mm (0,18 si 0,21 mm grosime), intr-un mare numar de culori, inclusiv imitatie de lemn. Optional se pot adauga si cabluri de ghidaj, care tin jaluzelele paralele cu sticla, chiar si atunci cand ferestrele sunt deschise in pozitie inclinata. Dispunem si de lamele perforate, pentru o iluminare difuza, indiferent de unghiul in care sunt pozitionate, dar si de modele cu perforatie black-out, pentru un maxim de umbrire. Pentru materiale si culori, va invitam sa vizitati si site-ul producatorului: www.kamax.bg.  

Magazinul De Jaluzele – Jaluzele interioare orizontale din aluminiu – dati CLICK aici pentru oferta de pret in format PDF.

Comenzile se executa la milimetru pe dimensiunile clientului (in limitele tehnologice) iar preturile sunt exprimate in euro/mp.

 

Jaluzele orizontale din aluminiu – descriere si recomandari

  Jaluzelele orizontale sunt indicate pentru ferestrele de dimensiuni mici si medii. Aceste produse au o capacitate superba de a controla lumina si vizibilitatea dintr-o incapere. Usurinta in utilizare fac din jaluzelele orizontale un element functional si decorativ de nelipsit in locuinte si birouri. Vopseaua lacuita este foarte durabila si nu se decoloreaza in timp, iar mecanismele de actionare din materiale de buna calitate asigura o functionare ireprosabila timp de ani de zile. Lamelele imitatie de lemn nu sunt vopsite, sunt foliate cu autocolant.

 

 

Jaluzele orizontale din aluminiu 

 Aici puteti vedea jaluzele orizontale, furnizate de firma noastra (dati click):

Magazinul de Jaluzele Magazinul De Jaluzele

Aici puteti vedea jaluzele orizontale interioare din aluminiu Ultimate Hunter Douglas, cu motor si telecomanda Somfy:

 

Jaluzele orizontale din aluminiu – intretinere

  Jaluzelele orizontale se curata foarte usor de praf, cu o laveta moale, eventual umezita. La nevoie se demonteaza si se spala intr-o cada obisnuita, folosind dusul si un detergent, dar trebuie evitata patrunderea apei in profilul cu mecanisme. Nu apasati prea tare pe lamele, se deformeaza destul de usor.

Jaluzele orizontale din aluminiu – masuratori

  Masuratorile pentru jaluzele orizontale sunt de multe ori mai simple decat cred majoritatea oamenilor. Trebuie respectate cateva reguli de baza:

  1. Utilizati intotdeauna o ruleta metalica (nu din lemn sau un metru de croitorie gen panglica)
  2. Masurati la milimetru si nu faceti rotunjiri
  3. Notati cu atentie latimea si inaltimea. O greseala frecventa este inversarea lor
  4. Pentru jaluzelele amplasate direct pe fereastra, este nevoie de un spatiu lateral suficient intre tocul ferestrei si perete, pentru a putea deschide geamul cat mai mult. Daca nu este spatiu suficient, trebuie sa va ganditi la un alt produs.

  Pentru detalii suplimentare si exemple va invitam la showroom.

  Livram produsele noastre atat in Bucuresti, cat si in orice alta localitate din Romania, prin curier, la preturi rezonabile.
  La cererea dumneavoastra, va putem oferi detalii pentru masuratori si montaj, precum si despre costul transportului.
  Modul nostru de lucru: 50% avans la plasarea comenzii si 50% la primirea produselor. 

 

Go to top