Va prezentam un montaj de azi dimineata, din Bucuresti. Un apartament elegant, aflat la ultimul etaj, cu o panorama frumoasa. Si ca sa fie si mai frumos, am montat o copertina retractabila cu un material deosebit, cu doua fete, cea de deasupra un verde interesant iar cea de dedesubt cu un imprimeu cu frunze de vita de vie. Materialul este produs de firma Para din Italia, care ofera o garantie de 8 ani pentru astfel de materiale. Va invitam sa vedeti mai jos cateva fotografii de la acest montaj:

Citește mai departe: Copertina Standard - material Para Tempotest - montaj 14 iulie 2017

Aceste ultime zile foarte calduroase au crescut cererea pentru copertinele retractabile. Va prezentam mai jos un montaj de astazi, este vorba de o copertina model Standard, latime 3.100 mm x 2.500 mm proiectie, material PARA TEMPOTEST (Italia, de cea mai buna calitate). Montajul a fost realizat in Bucuresti, toata lucrarea a costat 2.298 lei inclusiv manopera si TVA.Vedeti aici cateva fotografii:

Citește mai departe: Copertina retractabila Standard - montaj 4 iulie 2017

Pentru interioarele elegante, cu grija gandite si aranjate (e nevoie de talent pentru asta, dar si de multa munca) avem o solutie naturala pentru decorare si umbrire, respectiv jaluzelele din bambus. Storurile din bambus sunt disponibile in oferta noastra in doua versiuni, tip rulou si tip stor roman. Alegerea versiunii este la latitudinea clientului. Nu toate materialele se preteaza pentru ambele versiuni. Pentru orice informatii suntem la dispozitia dumneavoastra. La noi la showroom avem expuse si cateva mostre fizice, nu numai fotografii. Va asteptam sa le vedeti si sa alegeti ce va place!

Citește mai departe: Jaluzele din bambus, pe comanda, montaj 21 iunie 2017, Bucuresti

Mai jos va invitam sa vedeti cateva fotografii de la un montaj din 14 iunie 2017. Este o copertina model Standard, material PARA Italia, cod 15/1. Lucrarea a costat 3.178 lei inclusiv manopera si TVA. Deoarece am primit mai multe comentarii pe pagina noastra de Facebook, in care preturile noastre sunt considerate ca fiind mari comparativ cu produse asemanatoare gata confectionate din magazinele de bricolaj, as vrea sa fac niste mentiuni importante:

-toate produsele noastre se executa pe comanda, exact pe dimensiunile individuale dorite de fiecare client, deci din start costurile manoperei sunt mai mari decat pentru produsele de serie mare

-calitatea materialelor este cu totul alta si nu as vrea sa deranjez pe nimeni cu aceasta afirmatie, dar avem dovada: pentru clientii cu adevarat interesati si care vor produse durabile, de buna calitate, am cumparat special o copertina de la un magazin de bricolaj si am montat-o langa o copertina de a noastra, la showroom; se pot vedea imediat diferentele privind materialul textil, structura de rezistenta, consolele de fixare pe zid, mecanismul de actionare si asa mai departe; in prezent avem multe comenzi numai pentru inlocuirea materialelor textile de la astfel de copertine cumparate de-a gata

Citește mai departe: Copertina retractabila Standard - montaj 14 iunie 2017

Jaluzelele plisate din oferta noastra sunt produse premium, de cea mai buna calitate, executate cu materiale Hunter Douglas. In ultimul timp cererea pentru astfel de produse a crescut tot mai mult. Vedeti mai jos cateva exemple, sunt montaje mai vechi si mai noi. Jaluzelele plisate au mai multe avantaje, voi mentiona astazi numai doua dintre ele: 

-se preteaza foarte bine pentru ferestrele de mansarda, vedeti mai jos o fotografie cu un montaj in care am folosit jaluzele plisate model BB10 (am pus si plase contra insectelor, pe tavan, model rulou vertical)

-pot fi confectionate cu doua materiale, unul mai opac, pentru umbra iar altul mai transparent, pentru lumina, a doua fotografie este cu modelul BB30

Cu alta ocazie vom pune si fotografii cu jaluzele plisate pentru ferestre cu forme neregulate (trapez, triunghi, arc de cerc etc.)

Citește mai departe: Jaluzele plisate - eleganta maxima

Aici va prezentam un model foarte apreciat: copertinele Balcony. Sunt mai solide decat copertinele cu brate retractabile, datorita prinderii in mai multe puncte, precum si datorita profilelor de ghidaj. Fotografiile de mai jos sunt de la un montaj din Chiajna, din luna mai 2017. Materialul este italienesc, PARA, model 2/15, de foarte buna calitate. Copertinele au fiecare cate 400 cm latime, profilele de ghidaj au 200 cm lungime iar bratele fixate pe balustrada au 70 cm (cu atat ies in afara balconului). Toata lucrarea a costat 3.070 RON inclusiv TVA si manopera.

Citește mai departe: Copertine model Balcony - montaj luna mai 2017 - Chiajna

Aici va prezentam un model solicitat mai rar, dar destul de interesant. Spre deosebire de jaluzelele orizontale cu lamele perforate clasic sau blackout, acest model asigura permanent un minimum de iluminare si vizibilitate. Am intalnit acum cativa ani o situatie mai comica: intr-o familie, sotia vroia sa vada tot timpul panorama frumoasa oferita de pozitia locuintei iar sotul prefera sa tina jaluzelele coborate. Asa ca sotia ne-a comandat astfel de jaluzele perforate, care nu puteau bloca niciodata complet lumina si panorama frumoasa. Am aflat de micul conflict din familie abia dupa ce am montat jaluzelele, probabil ca sotul nu a fost foarte multumit, dar nu am avut reclamatii, :-) . Vedeti mai jos doua fotografii, un exemplu de astfel de jaluzele orizontale cu lamele perforate, dar sa stiti ca in realitate vizibilitatea este mult mai redusa, privind cu ochiul liber, fata de fotografii:

Citește mai departe: Jaluzele cu lamele perforate - iluminare difuza - montaj luna mai 2017, Bucuresti

Aici va prezentam inca un montaj cu jaluzele Z90, cu automatizare Somfy iO si Connexoon Box. Sunt 6 jaluzele, actionate individual sau simultan, dupa dorinta. Montajul a fost dificil si a durat doua zile. Dar a meritat, lucrarea a iesit bine, clientul este multumit.

Citește mai departe: Jaluzele exterioare Z90 - montaj 17-18 mai 2017, Medgidia

Storuri romane model Aura (Hunter Douglas), montaj luna mai 2017. Niste jaluzele frumoase, pentru un apartament frumos...

Pot fi montate atat pe tamplarie cat si pe tavan sau pe zid. Storurile complet stranse ocupa un spatiu de 17-18 cm inaltime.

Dimensiuni maxime: Latime = 270 cm x Inaltime = 300 cm.

Pot fi automatizate cu motoare Somfy pentru buton sau pentru telecomanda.

 

Citește mai departe: Jaluzele (storuri) romane - montaj mai 2017, Bucuresti

Aici va prezentam o lucrare frumoasa, este vorba de 7 jaluzele exterioare orizontale (venetiene) din aluminiu, model Z90, cu motoare, telecomenzi si Connexoon Box Somfy (jaluzelele pot fi monitorizate si actionate si prin Internet, cu ajutorul unei aplicatii pentru telefoanele mobile). Puteti vedea si cateva filme de la acest montaj pe pagina noastra de Facebook si pe canalul de Youtube. Jaluzelele exterioare au un avantaj important in fata rulourilor exterioare, este posibilitatea de a regla cu precizie lumina si vizibilitatea. Lucrarea a costat 28.000 lei inclusiv TVA.

Citește mai departe: Jaluzele exterioare Z90 - montaj aprilie 2017

Go to top