In aceasta perioada primim tot mai multe cereri pentru rulouri exterioare. Clientii nostri au, desigur, in vedere, o izolare termica mai buna a locuintelor si, implicit, o scadere a costurilor cu incalzirea. Iarna se apropie.

Rulourile exterioare cu lamele umplute cu spuma poliuretanica nu numai ca aduc un plus de izolare termica dar contribuie si la izolarea fonica a locuintelor si/sau birourilor.

In general clientii nostri prefera sa le coboare pe timpul noptii, cand scade temperatura exterioara si este nevoie si de discretie si liniste, si sa le ridice pe timpul zilei, cand este mai cald afara iar lumina naturala este binevenita.

Am realizat recent un montaj frumos pentru un balcon, de aceea va invitam sa si vedeti fotografiile de mai jos. De mentionat ca rulourile exterioare din aluminiu sunt foarte utile pentru balcoane, acestea avand o suprafata vitrata mare, ceea ce inseamna pierderi termice mai mari, mai ales ca sunt de obicei neincalzite, asa cum este restul locuintei.

Citește mai departe: Rulouri exterioare din aluminiu - noiembrie 2017

Intre produsele noastre cel mai bine vandute se afla si jaluzelele orizontale Maxi Lux. Acest model are doua diferente majore fata de modelul Standard:

- caseta (cutia) cu mecanisme are numai 12 mm adancime, iar astfel incurca foarte putin sau deloc deschiderea ferestrelor; modelul Standard are cutia cu mecanisme de 25 mm adancime si mai sunt situatii in care cutia loveste in zid, daca glaful nu este cat de cat evazat

-actionarea se face cu un singur lantisor cu bile, care coboara/ridica/roteste lamelele din aluminiu; modelul Standard are dubla comanda, respectiv o bagheta (un "bat") care roteste lamelele si un snur (o sfoara) care coboara si ridica lamelele; din pacate, batul mai sufera accidente cand jaluzelele sunt curatate de praf (accidentele pot fi evitate, daca se acorda suficienta atentie, dar...)

Reglarea luminii si a vizibilitatii se realizeaza cu precizie. Aerisirea incaperilor se face mult mai usor decat in cazul perdelelor/draperiilor sau in cazul jaluzelelor verticale. Ferestrele se deschid cu tot cu jaluzele iar aerul intra mult mai usor. Pentru ferestrele care se deschid in pozitie inclinata putem monta jaluzele cu fire de ghidaj laterale, care mentin jaluzelele paralel cu sticla, nu atarna si nu balanseaza in mod deranjant.

In plus, avem o multime de culori pentru lamele, si doua variante de grosime, de 0,18 si 0,21 mm. Pretul difera, bineinteles.

Vedeti aici niste montaje recente:

Citește mai departe: Jaluzele orizontale cu lamele din aluminiu, model Maxi Lux

Avand in vedere apropierea sezonului rece, venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri cu solutii pentru inchiderea teraselor. Va invitam sa studiati mai jos descrierea sistemelor noastre, oferta de preturi si imagini de la lucrarile realizate de noi in decursul anilor. Avem si mostre la showroom, va asteptam pe la noi, in Soseaua Chitilei nr. 361.

Citește mai departe: Inchideri terase cu pereti transparenti

Intre diverse modele de jaluzele exterioare, rulourile cu lamele din aluminiu cu interiorul umplut cu spuma poliuretanica ofera probabil cea mai semnificativa izolare termica, atat pentru frig cat si pentru caldura. Dispunem de mai multe variante de rulouri exterioare, cu caseta tesita in unghi de 45 grade, model H39 (cum sunt cele din imaginile de mai jos), cu caseta semirotunda, model H39 R sau semicilindrica H39 R2. Putem executa lamelele si/sau caseta in diverse culori, incepand cu cele uzuale, alb, maro, gri sau orice cod RAL doreste clientul, dar si imitatie de lemn (stejar, nuc, mahon etc.). Culorile alb si maro sunt cele mai ieftine, in timp ce pentru alte culori preturile sunt mai mari, de la caz la caz. Pe site sunt exemple de calcul, vedeti pagina cu oferte de pret. Standard, rulourile noastre sunt prevazute cu actionare manuala, cu snur sau manivela dar pot fi si automatizate, cu motoare, butoane si/sau telecomenzi, senzori (echipamente Somfy, de buna calitate). Vedeti mai jos fotografii de la un montaj de ieri, din Bucuresti.

Citește mai departe: Rulouri exterioare din aluminiu model H39 - 4 10 2017

Aceste produse sunt tot mai populare in tara noastra. Au cateva avantaje incontestabile:

-izolare termica si fonica

-umbrire maxima, pot asigura un intuneric aproape complet la interior

-design elegant

-durabilitate

Le putem automatiza cu motoare actionate la buton sau cu telecomanda.

Dezavantaje:

-nivelul de lumina si vizibilitate din incapere poate fi reglat numai prin ridicarea covorului de lamele

-aerisirea incaperilor este mai dificila

Ca alternativa, pentru cei care doresc reglarea cu precizie a luminii, vizibilitatii, precum si o aerisire facila a incaperilor, recomandam jaluzelele exterioare orizontale (venetiene), despre care am scris mai multe articole in decursul timpului.

Va invitam sa vedeti mai jos un exemplu de rulouri exterioare, este un montaj realizat astazi 28 09 2017:

Citește mai departe: Rulouri exterioare din aluminiu - montaj 28 09 2017

Jaluzelele orizontale (venetiene) din lemn, inventate acum cateva sute, poate mii de ani, raman in continuare niste produse deosebite. Aspectul nobil al lemnului, eleganta, usurinta in utilizare dar si utilitatea remarcabila a acestor jaluzele le plaseaza in topul preferintelor persoanelor cu bun gust. Pana si mirosul lor, de lemn lacuit, aduce ceva cald, placut intr-o locuinta. Vedeti mai jos cateva poze:

Citește mai departe: Jaluzele orizontale din lemn - 25 mm latime - 22 septembrie 2017

Ce ar mai fi viata noastra fara un zambet?

In fiecare zi apar situatii comice, important este sa stim sa le apreciem.

Vedeti mai jos o discutie mai veche intre colegii nostri, eu si acum rad cand imi aduc aminte:

Citește mai departe: Sa mai si radem putin...

Probabil ca 2017 a fost pentru noi anul jaluzelelor exterioare si al copertinelor. Va invitam sa vedeti mai jos un montaj recent, sunt niste jaluzele exterioare venetiene model Z90, cu automatizare Somfy smart iO. Clientii au inceput sa aprecieze tot mai mult acest model, care permite reglarea cu precizie a luminii si a vizibilitatii. In plus, automatizarea Somfy iO ofera clientului posibilitatea de a manevra jaluzelele si de la distanta, cu ajutorul aplicatiei pentru telefoanele mobile.

Citește mai departe: Alte jaluzele exterioare venetiene model Z90

Acest model de jaluzele se preteaza pentru aproape orice locuinta sau birou. Pretul foarte accesibil si varietatea mare de materiale si culori le aduc intre cele mai vandute produse din oferta noastra. Materialele blackout obtureaza complet lumina (desigur, putina lumina mai trece de jur imprejurul materialului). Consolele de prindere, lantisorul de actionare si greutatea care tine materialul intins sunt disponibile in doua culori, alb si maro, la acelasi pret. Materialul textil este la alegere. Totusi, sunt niste limitari de ordin tehnic, in sensul ca latimea maxima este de 140 cm iar inaltimea maxima de 220 cm pentru materialele semitransparente, iar pentru materialele blackout, cauciucate, complet opace, latimea si inaltimea maxima sunt ceva mai mici, materialele fiind mai grele. Vedeti aceste limitari in pagina cu rolete Mini. Inca un avantaj al acestui model de jaluzele se refera la faptul ca pot fi montate fara suruburi, dar numai pe ferestrele si usile care se deschid. Consolele pot fi prevazute cu niste carlige care se prind de marginea de sus a ferestrelor sau a usilor. Pot fi adaugate si fire de ghidaj din nylon, care tin jaluzelele paralele cu tamplaria chiar si in cazul ferestrelor deschise in pozitie inclinata. Vedeti mai jos niste fotografii de la un montaj recent.

Citește mai departe: Rolete Mini Blackout 5 septembrie 2017

Jaluzele exterioare venetiene model Z90, montaj in judetul Constanta, 16 august 2017. Sunt 3 bucati de circa 4 m latime x 2 m inaltime. Automatizare cu motoare Somfy iO smart, Connexoon Box cu 2 aplicatii (permite actionarea jaluzelelor cu telefonul mobil, prin Internet), senzor de vant si telecomanda cu 4 canale. Plus profile distantiere de 50x50 mm. Toata lucrarea a costat circa 18.000 lei, inclusiv TVA.

Citește mai departe: Un nou montaj cu jaluzele venetiene exterioare model Z90

Go to top