www.magazinul-de-jaluzele.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

 

Rulouri exterioare aplicate din aluminiu – calitate si confort la un nivel superior...

Rulouri exterioare din aluminiu – preturi

Oferim rulouri exterioare din aluminiu de buna calitate, atat ca materiale cat si ca precizie a executiei. Va invitam la showroom pentru a vedea mostre. Rulourile exterioare din aluminiu izoleaza foarte bine incaperile, atat termic cat si fonic. Preturile rulourilor exterioare sunt calculate standard pentru actionarea manuala. Automatizarea (optionala) o realizam numai cu echipamente Somfy. Preturile pentru automatizare sunt descrise in amanunt, in oferta de mai jos si in fisierele pdf. Automatizarile Somfy nu sunt cele mai ieftine (desi noi avem preturi bune pentru ele), dar sunt de preferat echipamentele de calitate, cu 5 ani garantie, decat altele cu fiabilitate mai redusa. Automatizarile de slaba calitate pot cauza multe probleme ulterioare, in primul rand clientilor nostri, dar si noua, pentru ca orice reclamatie si deplasare pentru service in garantie inseamna costuri suplimentare pentru noi. Iar noi ne dorim doar clienti multumiti.

Rulouri exterioare din aluminiu H 39 - preturi

Rulouri exterioare din aluminiu H 39 R - preturi

Rulouri exterioare din aluminiu H 52 - preturi

Rulouri exterioare din aluminiu H 40 - ANTIEFRACTIE - preturi

Rulouri exterioare din aluminiu Confort PLUS - preturi

Automatizari pentru rulouri exterioare din aluminiu - preturi

dati CLICK pe aceste linkuri pentru a descarca ofertele de pret in format PDF

In oferte, dimensiunile produselor sunt exprimate in multipli de 10 cm, dar comenzile se executa la milimetru, pentru fiecare client.

 

Rulourile exterioare din aluminiu asigura o izolare termica si fonica incomparabil mai buna decat rulourile din PVC.

Lamelele din aluminiu sunt umplute cu spuma poliuretanica si sunt mult mai rezistente.

Culoarea acestui model de rulouri este cu mult mai durabila decat a rulourilor din PVC.

Lamelele din aluminiu sunt disponibile in mai multe culori, inclusiv imitatie de lemn, la alegere.

Oferim mai multe variante de rulouri exterioare din aluminiu:

- 3 modele cu lamele de 39 mm latime, cu caseta in unghi, semirotunda sau semicilindrica

- 1 model cu lamele de 52 mm latime, care poate fi utilizat si ca usa de garaj, recomandabil cu motor, telecomanda sau buton cu cheie si UPS

Rulourile noastre sunt actionate standard manual cu snur sau optional cu manivela, dar oferim si automatizare cu motoare electrice.

Aici puteti vedea rulouri exterioare din aluminiu, cu motor si buton – showroom Kamax

Intretinerea rulourilor exterioare este minima, de obicei este suficienta o curatarea prafului cu o laveta moale, umezita in detergent lichid.

Pentru oferta de pret va rugam sa descarcati ofertele de pe site sau sa vizitati magazinul nostru, daca doriti alte amanunte sau recomandari.

Masuratorile si montajul rulourilor exterioare sunt mai complexe decat pentru jaluzelele interioare. Cel mai bine este sa fie realizate de un specialist.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

Go to top