www.magazinul-de-jaluzele.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

 

Rolete textile cu caseta si profile laterale de ghidaj, model Elegance – prospetime, functionalitate, stil...

Rulouri interioare cu caseta si ghidaje tip platbanda – preturi

Roletele textile model Elegance au preturi mai mari decat rulourile interioare Mini si Standard, fiind mai complexe si oferind avantaje suplimentare, respectiv protectia la praf realizata de caseta, dar si posibilitatea de a bloca lumina aproape complet, cu ajutorul profilelor laterale. In plus, au un aspect deosebit, se integreaza foarte bine in structura ferestrelor. Roletele Elegance raman paralele cu sticla, chiar si cu fereastra deschisa in pozitie inclinata, iar materialul textil nu flutura in bataia curentului. Preturile cele mai ieftine sunt pentru profile si casete albe, in timp ce profilele si casetele in nuante de lemn sunt mai scumpe, dar sunt foarte frumoase. Montajul casetei se realizeaza cu suruburi prinse in baghetele ferestrelor (deci nu se gaureste profilul propriu-zis al termopanului) iar ghidajele se lipesc pe baghetele verticale cu banda dublu adeziva.

Dimensiuni maxime: L=150 cm x H=250 cm. Atentie: la inaltimi de peste 200 cm, materialele black-out (mai groase) nu se pot retrage complet in caseta.

Magazinul De Jaluzele – Rolete textile Elegance – dati CLICK pe acest link pentru a descarca oferta de pret in format PDF.

In oferta, dimensiunile produselor sunt exprimate in multipli de 10 cm, dar comenzile se executa la milimetru, pentru fiecare client.

 

Rolete Elegance – descriere si recomandari

Rolete textile cu caseta si ghidaje, special proiectate pentru ferestrele si usile tip termopan.

Rulouri interioare foarte elegante, pentru orice culoare a tamplariei...

Aceste jaluzele interioare sunt deosebit de frumoase, profilele de ghidaj si caseta putand fi asortate la aproape orice model de ferestre. Sunt indicate pentru geamurile de dimensiuni mici si medii. Prin utilizarea de materiale opace (black-out) se poate obtine un intuneric aproape complet in incapere.

Rolete interioare cu caseta si ghidaje 

 Aici puteti vedea rolete textile Elegance (cu caseta si ghidaje), montate de firma noastra (dati click):

facebook Magazinul De Jaluzele

Rolete (storuri) Elegance – intretinere

  Intretinerea rulourilor textile cu caseta si ghidaje este minima, de obicei este suficienta o aspirare a prafului la intervale regulate sau o curatare cu o laveta umeda. Caseta protejeaza foarte bine materialul textil impotriva depunerii prafului. Aproape toate produsele noastre sunt lavabile, la nevoie pot fi curatate cu o solutie slaba de sapun sau detergent cu pH neutru.

Jaluzele rolete interioare cu caseta – masuratori

  Masuratorile pentru rolete textile sunt de multe ori mai simple decat cred majoritatea oamenilor. Trebuie respectate cateva reguli de baza:

  1. Utilizati intotdeauna o ruleta metalica (nu din lemn sau un metru de croitorie gen panglica)
  2. Masurati la milimetru si nu faceti rotunjiri
  3. Notati cu atentie latimea si inaltimea. O greseala frecventa este inversarea lor
  4. Principala problema poate fi distanta dintre tocul ferestrei si perete. Caseta roletei necesita spatiu suplimentar pentru a putea permite deschiderea completa a geamului.

  Daca spatiul respectiv nu este suficient, atunci ar trebui sa optati pentru un alt produs.

  Pentru detalii suplimentare si exemple va invitam la showroom.

  Livram produsele noastre atat in Bucuresti, unde asiguram contra cost si montaj, cat si in orice alta localitate din Romania, prin curier, la preturi rezonabile.
  La cererea dumneavoastra, va putem trimite detalii pentru masuratori si montaj, precum si despre costul transportului.
  Modul nostru de lucru: 50% avans la plasarea comenzii si 50% la primirea produselor.

Go to top