www.magazinul-de-jaluzele.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

 

Rulourile (jaluzelele tip rulou) exterioare din aluminiu sunt niste produse elegante, cu rolul de a izola termic si fonic incaperile. Au si rol antiefractie, intr-o anumita masura. Firma noastra livreaza mai multe modele de rulouri, cu caseta tesita la 45 grade, cu caseta semirotunjita, cu caseta semicilindrica. De asemenea, rulourile pot fi produse in orice culoare cod RAL (culorile de baza sunt maro sau albe, in timp ce vopsirea la comanda este mai scumpa) sau foliate in imitatie de lemn (stejar, nuc, mahon etc.)

Lamelele din aluminiu sunt umplute cu spuma poliuretanica, astfel ca izoleaza atat contra frigului cat si a caldurii. Rulourile exterioare pot fi prevazute si cu plase contra insectelor, tip rulou orizontal, tip rulou vertical sau plisate. Plasele se monteaza in mod normal intre ruloul exterior si profilul tamplariei.

In imaginea de mai jos puteti vedea un montaj recent, putin mai atipic, in sensul ca am folosit o plasa prinsa in suruburi de profilele de ghidaj, in locul unei plase tip rulou orizontal sau vertical sau plasa plisata. Locuinta respectiva este la parter, astfel ca plasa poate fi demontata usor pentru curatare si montata inapoi la fel de usor. Clientul a preferat o solutie mai ieftina pentru plase, pentru a putea pune rulouri exterioare in culoare imitatie de lemn, mai scumpe decat cele de culoare maro inchis.

 

Go to top