www.magazinul-de-jaluzele.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

 

Rulouri (storuri) interioare textile Standard – simplitate si stil...

Rulouri interioare Standard – preturi

Rulourile interioare Standard au preturi competitive, destul de ieftine in comparatie cu perdelele clasice. In afara de preturi, au si un design modern si sunt foarte practice, astfel ca se potrivesc aproape in orice interior. Pretul lor difera in functie de modelul de material, precum si de culoarea capacelor. Optional, sunt disponibile si cabluri laterale de ghidaj, din otel, nylon sau cordon textil, pentru a impiedica jaluzelele sa "fluture" necontrolat. Un model ieftin si functional.

Dimensiuni maxime: L=180 cm x H=250 cm.

Magazinul De Jaluzele – Rulouri interioare Standard – dati CLICK aici pentru oferta de pret in format PDF.

In oferta, dimensiunile produselor sunt exprimate in multipli de 10 cm, dar comenzile se executa la milimetru.

 

Rulouri interioare (storuri textile) – descriere si recomandari

  Aceste jaluzele sunt modelul clasic de rulouri textile interioare, la care tamburul este acoperit cu capace laterale din PVC, disponibile in culori diverse, pentru asortarea perfecta cu tesatura si tamplaria, in aceeasi nuanta sau intr-o nuanta contrastanta, dupa preferinte. Sunt recomandate pentru ferestrele de dimensiuni mici si medii. Materialele utilizate au grade diferite de transparenta/opacitate, inclusiv materiale black-out. Reglarea pozitiei se face foarte usor, prin actionarea unui lantisor, care coboara sau ridica ruloul la nivelul dorit.

Rulouri interioare 

 Aici puteti vedea rulouri interioare Standard, montate de firma noastra (dati click):

facebook Magazinul De Jaluzele

Rulouri interioare – intretinere

  Intretinerea rulourilor interioare este minima, de obicei este suficienta o aspirare a prafului la intervale regulate sau o curatare cu o laveta umeda. Aproape toate produsele noastre sunt lavabile, la nevoie pot fi curatate cu o solutie slaba de sapun sau detergent cu pH neutru.

Rulouri interioare – masuratori

  Masuratorile pentru rulouri interioare sunt de multe ori mai simple decat cred majoritatea oamenilor. Trebuie respectate cateva reguli de baza:

  1. Utilizati intotdeauna o ruleta metalica (nu din lemn sau un metru de croitorie gen panglica)
  2. Masurati la milimetru si nu faceti rotunjiri
  3. Notati cu atentie latimea si inaltimea. O greseala frecventa este inversarea lor. Pentru aceste produse, latimea sistemului (tambur + console) este cu 40 mm mai mare decat latimea materialului textil. Inaltimea este totala, de la punctul cel mai de sus pana la cel mai de jos, unde se doreste sa ajunga panza. O rezerva de 5-10 cm pentru inaltime este totusi recomandata, pentru orice eventualitate.
  4. Pentru rulourile amplasate direct pe fereastra, este nevoie de un spatiu lateral suficient intre tocul ferestrei si perete, pentru a putea deschide geamul cat mai mult. De asemenea, rulourile amplasate pe perete, deasupra tocului, trebuie sa permita deschiderea ferestrei.

  Daca nu este spatiu suficient, trebuie sa va ganditi la un alt produs.

  Pentru detalii suplimentare si exemple va invitam la showroom.

  Livram produsele noastre atat in Bucuresti, cat si in orice alta localitate din Romania, prin curier, la preturi rezonabile.
  La cererea dumneavoastra, va putem oferi detalii pentru masuratori si montaj, precum si despre costul transportului.
  Modul nostru de lucru: 50% avans la plasarea comenzii si 50% la primirea produselor.

Go to top