www.magazinul-de-jaluzele.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

 

Intre produsele noastre cel mai bine vandute se afla si jaluzelele orizontale Maxi Lux. Acest model are doua diferente majore fata de modelul Standard:

- caseta (cutia) cu mecanisme are numai 12 mm adancime, iar astfel incurca foarte putin sau deloc deschiderea ferestrelor; modelul Standard are cutia cu mecanisme de 25 mm adancime si mai sunt situatii in care cutia loveste in zid, daca glaful nu este cat de cat evazat

-actionarea se face cu un singur lantisor cu bile, care coboara/ridica/roteste lamelele din aluminiu; modelul Standard are dubla comanda, respectiv o bagheta (un "bat") care roteste lamelele si un snur (o sfoara) care coboara si ridica lamelele; din pacate, batul mai sufera accidente cand jaluzelele sunt curatate de praf (accidentele pot fi evitate, daca se acorda suficienta atentie, dar...)

Reglarea luminii si a vizibilitatii se realizeaza cu precizie. Aerisirea incaperilor se face mult mai usor decat in cazul perdelelor/draperiilor sau in cazul jaluzelelor verticale. Ferestrele se deschid cu tot cu jaluzele iar aerul intra mult mai usor. Pentru ferestrele care se deschid in pozitie inclinata putem monta jaluzele cu fire de ghidaj laterale, care mentin jaluzelele paralel cu sticla, nu atarna si nu balanseaza in mod deranjant.

In plus, avem o multime de culori pentru lamele, si doua variante de grosime, de 0,18 si 0,21 mm. Pretul difera, bineinteles.

Vedeti aici niste montaje recente:

Foto:

 

Go to top