www.magazinul-de-jaluzele.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

 

Clientilor interesati, cu posibilitati financiare, le punem la dispozitie sisteme Glydea, sine (galerii) electrice pentru draperii, perdele sau cortine pentru sali de spectacole.

Glydea este un produs de buna calitate, durabil si rezistent. Motorul poate actiona draperii cu greutatea de pana la 60 kg. Fiecare carlig (calaret) poate sustine o greutate maxima de 1,5 kg. In tabelul cu preturi este mentionat si numarul de calareti corespunzator lungimii unei sine. Atentie la aceste informatii, sunt foarte importante pentru calcularea sarcinii maxime suportate de un sistem! Daca doriti, de exemplu, o sina cu lungimea de 10 metri, dar greutatea draperiei este mai mare de 60 kg, atunci va fi nevoie de doua sine de 5 m fiecare. La fel, daca greutatea unei draperii este mai mica de 60 kg, dar sarcina per carlig (calaret) va fi mai mare de 1,5 kg, atunci va fi nevoie de doua sine in loc de una. Si asa mai departe.

Garantia Somfy este de 5 ani.

Modul de calcul pentru preturi este clar explicat in josul paginii, am pregatit si un exemplu.

Asiguram si montajul, contracost (15% in plus peste valoarea produselor) cel putin pentru Bucuresti si imprejurimi, iar aici va prezentam un scurt film cu o mostra de la magazinul nostru precum si cu instructiuni de montaj pentru clientii din afara Bucurestiului si/sau pentru cei care doresc sa isi monteze singuri produsele: 

 

 

Pentru preturi, cititi mai departe:

 

 

 

Exemplu de calcul:

Din tabelul de mai sus se alege dimensiunea, pentru exemplul nostru am ales de la 551 la 600 cm, am incercuit cu rosu valoarea respectiva.

Pretul pentru o sina Glydea de aceasta dimensiune este de 595,00 euro + TVA pentru sistemul cu strangere intr-o parte si de 615,00 euro + TVA pentru strangere in ambele parti.

Continuand exemplul cu varianta cu strangere in ambele parti, la pretul de 615,00 euro + TVA se adauga:

- 50,70 euro + TVA pentru receptorul radio

- 26,00 euro + TVA pentru o telecomanda Somfy sau tot 26,00 euro + TVA pentru un buton Somfy (daca se doreste, pot fi folosite mai multe butoane sau telecomenzi pentru aceeasi sina), mostra noastra de la showroom poate fi actionata atat cu telecomanda, cat si cu butonul; butonul este wireless, cu baterie, nu are nevoie de fire, poate fi montat oriunde

Total produse: 615,00 + 50,70 + 26,00 = 691,70 euro + TVA, exclusiv masuratori si montaj, care sunt optionale si costa in plus 15% din valoarea produselor, respectiv 103,75 euro + TVA. Desigur, draperiile sau perdelele nu le livram noi si nu sunt incluse in pret.

Conditii: 50% avans si 50% la livrare (sau montaj, daca se doreste).

Termen actual de livrare, azi 24 noiembrie 2017 (pot surveni modificari): 35-40 zile de la plata avansului.

 

Go to top