www.magazinul-de-jaluzele.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

 

Rolete textile interioare Perfect Fit – eleganta, functionalitate, stil...

Rulouri interioare, model Perfect Fit, fara perforarea tamplariei – preturi

Roletele textile model Perfect Fit au preturi mai mari decat rulourile interioare Standard si Mini, fiind mai complexe si oferind avantaje suplimentare, respectiv protectia la praf realizata de caseta, dar si posibilitatea de a bloca lumina aproape complet, cu ajutorul profilelor laterale. In plus, au un aspect deosebit, se integreaza foarte bine in structura ferestrelor. Preturile cele mai ieftine sunt pentru profile si casete din aluminiu alb, iar pentru casetele din aluminiu de culoare maro, antracit sau stejar auriu sunt mai scumpe. Caseta si profilele formeaza practic o rama, care se prinde pe tamplarie cu niste clipsuri introduse intre sticla si garnitura din cauciuc, nu se mai gaureste tamplaria. Profilele de ghidaj au forma de  “U” pe sectiune, nu mai sunt o simpla platbanda, ca la roletele Elegance. Materialul textil ramane paralel cu sticla, chiar si atunci cand fereastra este deschisa in pozitie inclinata. Dimensiuni maxime: L=150 cm x H=250 cm.

Magazinul De Jaluzele – Rolete textile Perfect Fit– dati CLICK pe acest link pentru a descarca oferta de pret in format PDF.

In oferta, dimensiunile produselor sunt exprimate in multipli de 10 cm, dar comenzile se executa la milimetru, pentru fiecare client.

 

Rolete Perfect Fit – descriere si recomandari

Rolete textile interioare Perfect Fit, special proiectate pentru ferestrele si usile tip termopan.

Rulouri interioare elegante si functionale. NU se gaureste tamplaria la montaj!

Aceste jaluzele interioare sunt deosebit de frumoase, profilele de ghidaj si caseta pot fi confectionate din PVC alb sau aluminiu (alb sau maro). Sunt indicate pentru geamurile de dimensiuni mici si medii. Prin utilizarea de materiale opace (black-out) se poate obtine un intuneric aproape complet in incapere.

Rolete interioare cu caseta si ghidaje 

 Aici puteti vedea rolete textile Optima (cu caseta si ghidaje), montate de firma noastra (dati click):

facebook Magazinul De Jaluzele

Rolete (storuri) Perfect Fit – intretinere

  Intretinerea rulourilor textile cu caseta si ghidaje model Perfect Fit este minima, de obicei este suficienta o aspirare a prafului la intervale regulate sau o curatare cu o laveta umeda. Caseta protejeaza foarte bine materialul textil impotriva depunerii prafului. Aproape toate produsele noastre sunt lavabile, la nevoie pot fi curatate cu o solutie slaba de sapun sau detergent cu pH neutru.

Jaluzele rolete interioare Perfect Fit – masuratori

  Masuratorile pentru rolete textile sunt de multe ori mai simple decat cred majoritatea oamenilor. Trebuie respectate cateva reguli de baza:

  1. Utilizati intotdeauna o ruleta metalica (nu din lemn sau un metru de croitorie gen panglica)
  2. Masurati la milimetru si nu faceti rotunjiri
  3. Notati cu atentie latimea si inaltimea. O greseala frecventa este inversarea lor
  4. Principala problema poate fi distanta dintre tocul ferestrei si perete. Caseta roletei necesita spatiu suplimentar pentru a putea permite deschiderea completa a geamului.

  Daca spatiul respectiv nu este suficient, atunci ar trebui sa optati pentru un alt produs.

  Pentru detalii suplimentare si exemple va invitam la showroom.

  Livram produsele noastre atat in Bucuresti, unde asiguram contra cost si montaj, cat si in orice alta localitate din Romania, prin curier, la preturi rezonabile.
  La cererea dumneavoastra, va putem trimite detalii pentru masuratori si montaj, precum si despre costul transportului.
  Modul nostru de lucru: 50% avans la plasarea comenzii si 50% la primirea produselor.

Go to top