www.magazinul-de-jaluzele.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

 

Jaluzele exterioare orizontale cu lamele din aluminiu

Jaluzele orizontale exterioare cu lamele din aluminiu – lasati lumina si caldura inauntru...numai atat cat doriti

Jaluzele orizontale exterioare cu lamele din aluminiu – preturi

Jaluzelele exterioare orizontale (venetiene) cu lamele din aluminiu sunt produse excelente pentru protectie impotriva luminii si caldurii soarelui, iar firma noastra are preturi dintre cele mai bune de pe piata. Sunt o alternativa foarte interesanta la rulourile exterioare din aluminiu (ofera un control mai bun al vizibilitatii si luminii). Optional, pot fi actionate de motoare electrice comandate la buton, eventual cu telecomanda si/sau cu senzori de lumina si/sau vant. Pretul lor depinde de model si de optiuni. Oferim 3 modele de jaluzele exterioare, C50, C80 si Z90 (codul reprezinta forma si latimea lamelei in milimetri), cu lamele disponibile in mai multe culori.

Pentru materiale si culori, va invitam sa vizitati site-ul producatorului: www.kamax.bg. 

Automatizarea (optionala) o realizam numai cu echipamente Somfy. Preturile pentru automatizare sunt descrise in amanunt, in oferta de mai jos si in fisierele pdf. Automatizarile Somfy nu sunt cele mai ieftine (desi noi avem preturi bune pentru ele), dar sunt de preferat echipamentele de calitate, cu 5 ani garantie, decat altele cu fiabilitate mai redusa. Automatizarile de slaba calitate pot cauza multe probleme ulterioare, in primul rand clientilor nostri, dar si noua, pentru ca orice reclamatie si deplasare pentru service in garantie inseamna costuri suplimentare pentru noi. Iar noi ne dorim doar clienti multumiti. 

Jaluzele venetiene exterioare din aluminiu – preturi:

Jaluzele (storuri) exterioare din aluminiu model C50 - preturi

Jaluzele (storuri) exterioare din aluminiu model C80 - preturi

Jaluzele (storuri) exterioare din aluminiu model Z90 - preturi

Automatizari pentru jaluzele exterioare din aluminiu - preturi

dati CLICK pe aceste linkuri pentru a descarca ofertele de pret in format PDF

In oferte, dimensiunile produselor sunt exprimate in multipli de 10 cm, dar comenzile se executa la milimetru, pentru fiecare client.

Citește mai departe: Jaluzele exterioare orizontale (venetiene) din aluminiu

Rulouri exterioare din PVC

Usi de garaj tip rulou – siguranta la un pret accesibil…

Latimea lamelelor este cuprinsa intre 55 si 77 mm.  

Magazinul De Jaluzele – Usi de garaj tip rulou – dati CLICK aici pentru oferta de pret in format PDF.

Citește mai departe: Usi de garaj tip rulou

Rulouri exterioare din aluminiu

Rulouri exterioare aplicate din aluminiu – calitate si confort la un nivel superior...

Rulouri exterioare din aluminiu – preturi

Oferim rulouri exterioare din aluminiu de buna calitate, atat ca materiale cat si ca precizie a executiei. Va invitam la showroom pentru a vedea mostre. Rulourile exterioare din aluminiu izoleaza foarte bine incaperile, atat termic cat si fonic. Preturile rulourilor exterioare sunt calculate standard pentru actionarea manuala. Automatizarea (optionala) o realizam numai cu echipamente Somfy. Preturile pentru automatizare sunt descrise in amanunt, in oferta de mai jos si in fisierele pdf. Automatizarile Somfy nu sunt cele mai ieftine (desi noi avem preturi bune pentru ele), dar sunt de preferat echipamentele de calitate, cu 5 ani garantie, decat altele cu fiabilitate mai redusa. Automatizarile de slaba calitate pot cauza multe probleme ulterioare, in primul rand clientilor nostri, dar si noua, pentru ca orice reclamatie si deplasare pentru service in garantie inseamna costuri suplimentare pentru noi. Iar noi ne dorim doar clienti multumiti.

Rulouri exterioare din aluminiu H 39 - preturi

Rulouri exterioare din aluminiu H 39 R - preturi

Rulouri exterioare din aluminiu H 52 - preturi

Rulouri exterioare din aluminiu H 40 - ANTIEFRACTIE - preturi

Rulouri exterioare din aluminiu Confort PLUS - preturi

Automatizari pentru rulouri exterioare din aluminiu - preturi

dati CLICK pe aceste linkuri pentru a descarca ofertele de pret in format PDF

In oferte, dimensiunile produselor sunt exprimate in multipli de 10 cm, dar comenzile se executa la milimetru, pentru fiecare client.

Citește mai departe: Rulouri (rolete) exterioare din aluminiu

Go to top