www.magazinul-de-jaluzele.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

 

Jaluzele (storuri) romane – tesaturi de o frumusete deosebita...

Jaluzele (storuri) romane – preturi

Preturile acestor produse depind, desigur, de model si de optiuni. Este disponibil montajul pe console, precum si cablurile de ghidaj laterale. Este interesant de retinut si faptul ca pot fi automatizate cu motor electric, pentru latimi de peste 60 cm. Pot fi montate atat direct pe tamplarie cat si pe tavan sau pe perete. Storurile Aura pot fi demontate de pe sistem si spalate la masina.

Magazinul De Jaluzele – Jaluzele (storuri) romane – dati CLICK pe acest link pentru a descarca oferta de pret in format PDF.

In oferta, dimensiunile produselor sunt exprimate in multipli de 10 cm, dar comenzile se executa la milimetru.

 

Jaluzele (storuri) romane – descriere

Jaluzelele (storurile) romane combina eleganta draperiilor cu functionalitatea jaluzelelor. Storurile romane sunt aproape perfect intinse si apropiate de geam, cand sunt coborate, si se pliaza foarte elegant in partea de sus, cand sunt ridicate. Storurile romane ofera un aspect simplu si curat, pentru orice interior. Jaluzelele romane “Aura” model “Atlantis” sunt confectionate dintr-un material special, tesut printr-un proces unic. In structura materialului sunt “tuneluri”pentru greutatile din PVC, amplasate paralel si la distante egale. Rezultatul: segmente egale fara cusaturi vizibile, cu un aspect foarte elegant. Storurile romane EOS® Aura sunt un produs Hunter Douglas® – Olanda.

 

Jaluzele romane 

 Aici puteti vedea imagini cu jaluzele(storuri) romane Hunter Douglas,

montate de firma noastra (dati click):

facebook Magazinul De Jaluzele

Aici puteti vedea un scurt film cu storuri romane electrice Aura (Hunter Douglas), montate de Kamax:

Jaluzele (storuri) romane – intretinere

  Intretinerea storurilor romane este minima, de obicei este suficienta o aspirare a prafului la intervale regulate sau o curatare cu o laveta umeda. Aproape toate produsele noastre sunt lavabile, la nevoie pot fi spalate manual cu o solutie slaba de sapun sau detergent cu pH neutru. Storurile romane Aura pot fi spalate si la masina. Va vom oferi toate detaliile necesare.

Jaluzele (storuri) romane – masuratori

  Masuratorile pentru jaluzele romane sunt de multe ori mai simple decat cred majoritatea oamenilor. Trebuie respectate cateva reguli de baza:

  1. Utilizati intotdeauna o ruleta metalica (nu din lemn sau un metru de croitorie gen panglica)
  2. Masurati la milimetru si nu faceti rotunjiri
  3. Notati cu atentie latimea si inaltimea. O greseala frecventa este inversarea lor.

  Pentru detalii suplimentare si exemple va invitam la showroom.

  Livram produsele noastre atat in Bucuresti, cat si in orice alta localitate din Romania, prin curier, la preturi rezonabile.
  La cererea dumneavoastra, va putem oferi detalii pentru masuratori si montaj, precum si despre costul transportului.
  Modul nostru de lucru: 50% avans la plasarea comenzii si 50% la primirea produselor. 

Go to top