www.magazinul-de-jaluzele.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

 

Jaluzele plisate (plisse) si Duette® – un accesoriu mai mult decat elegant pentru orice fereastra...

Jaluzele plisate (plisse) si Duette® – preturi

Jaluzelele plisate sunt confectionate din materiale de cea mai buna calitate. Varianta Duette® este realizata din materiale cu structura tip fagure, cu proprietati excelente de izolare termica. Sunt printre putinele jaluzele de interior care pot intr-adevar sa izoleze termic. Structura cu perete dublu este extrem de robusta, latimea pliurilor este egala pe toata inaltimea jaluzelei. Materialele provin de la firma Hunter Douglas® din Olanda. Aceste produse intra in categoria premium, iar pretul lor reflecta nivelul de calitate si tehnologie.

Magazinul De Jaluzele – Jaluzele plisate si Duette – dati CLICK pe acest link pentru a descarca oferta de pret in format PDF.

In oferta, dimensiunile produselor sunt exprimate in multipli de 10 cm, dar comenzile se executa la milimetru, pentru fiecare client.

 

Jaluzele plisate si Duette® – descriere

Jaluzelele plisate si Duette® combina design-ul ultra-modern cu un control superb al luminii, vizibilitatii si temperaturii. Pot fi montate si la ferestre cu forme atipice (rotunde, triunghiulare, etc.), pastrandu-si functionalitatea.

Jaluzelele plisate si Duette® dispun de 4 variante de actionare, 19 variante de deplasare a materialului plus modelul Day & Night (cu doua tipuri diferite de material pe aceeasi jaluzea). Stofele speciale pentru jaluzelele plisate (pliuri de 20 mm) variaza de la translucid la 100% black-out.

Jaluzele plisate 

 Aici puteti vedea fotografii cu jaluzele plisate Duette (Hunter Douglas),

montate de firma noastra (dati click):

Magazinul de Jaluzele Magazinul De Jaluzele

Aici puteti vedea un scurt film cu jaluzele plisate Duette cu motor electric, montate de Kamax :

Jaluzele plisate si Duette® – intretinere

  Majoritatea materialelor sunt lavabile, rezistente la foc (nu intretin arderea), sunt antistatice si rezistente la apa. Intretinerea jaluzelelor plisate este minima, de obicei este suficienta o aspirare a prafului la intervale regulate sau o curatare cu o laveta umeda. Aproape toate produsele pot fi spalate manual cu o solutie slaba de sapun sau detergent cu pH neutru. Va vom oferi toate detaliile necesare.

Jaluzele plisate si Duette® – masuratori

  Pentru acest gen de produse premium, va recomandam ca masuratorile si montajul sa fie facute de un specialist. Nu este ceva complicat, dar avand in vedere pretul lor mai mare decat al celorlalte produse, este mai bine sa nu va asumati riscuri, mai ales daca nu aveti inclinatii tehnice. 

  Mostre si mai multe detalii despre aceste produse va asteapta in showroom-ul nostru. Va putem arata si cum se masoara si cum se monteaza, daca doriti.

  Livram produsele noastre atat in Bucuresti, cat si in orice alta localitate din Romania, prin curier, la preturi rezonabile.
  La cererea dumneavoastra, va putem oferi detalii pentru masuratori si montaj, precum si despre costul transportului.
  Modul nostru de lucru: 50% avans la plasarea comenzii si 50% la primirea produselor. 

Go to top