www.magazinul-de-jaluzele.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

 

Rolete (rulouri) interioare textile cu doua materiale pe acelasi sistem – Duo 40

Rulouri interioare textile Duo 40– preturi

Rolete textile Duo 40, PE COMANDA, executate la milimetru pe dimensiunile dorite de client (in limitele tehnice permise de fiecare produs in parte). Roletele Duo combina doua materiale textile pe acelasi sistem, rezultand doua jaluzele intr-una singura. Un material poate fi de o culoare, al doilea de alta culoare sau un material poate fi transparent iar celalalt opac. Astfel se pliaza pe diverse necesitati. Produsele noastre sunt de buna calitate, cu durata de utilizare de multi ani de zile. Garantie standard: 2 ani. Preturile roletelor Duo 40 din oferta noastra sunt foarte convenabile, va rugam sa verificati. Oferim doua variante:

Roletele Duo din oferta noastra se preteaza pentru locuinte dar si pentru birouri. Sunt produse solide, special concepute pentru utilizare intensa. Scopul lor este de a asigura un ambient placut, umbra si discretie, la un pret cat mai rezonabil

Magazinul De Jaluzele – Rulouri interioare textile Duo 40 dati CLICK pe acest link pentru oferta de pret in format PDF.

In oferta, dimensiunile produselor sunt exprimate in multipli de 10 cm, dar comenzile se executa la milimetru, pentru fiecare client.

 

Rulouri interioare (storuri textile) Duo 40 – descriere si recomandari

O solutie diferita pentru interiorul dumneavoastra – rulourile interioare nu au fost niciodata atat de stilate, elegante si proaspete... Sunt oricum, mai putin banale. Zilele culorii albe terne sunt de mult apuse – oferim o paleta larga de materiale transparente, translucente si opace, in zeci de culori si modele.

Modelul Duo 40 este solid, cu diametru mai mare si permite latimi si inaltimi mai mari decat rulourile Mini, Standard, Elegance si Optima.

Rulouri interioare textile Confort 

 Aici puteti vedea rulouri interioare Duo 40 (de dimensiuni mari),

montate de firma noastra (dati click):

facebook Magazinul De Jaluzele

Aici puteti vedea rulouri electrice interioare,

este un client de la Cluj, care le-a montat singur:

Rulouri interioare Duo 40 – intretinere

  Intretinerea rulourilor interioare este minima, de obicei este suficienta o aspirare a prafului la intervale regulate sau o curatare cu o laveta umeda. Aproape toate produsele noastre sunt lavabile, la nevoie pot fi curatate cu o solutie slaba de sapun sau detergent cu pH neutru.

Rulouri interioare – masuratori

  Masuratorile pentru rulouri interioare sunt de multe ori mai simple decat cred majoritatea oamenilor. Trebuie respectate cateva reguli de baza:

  1. Utilizati intotdeauna o ruleta metalica (nu din lemn sau un metru de croitorie gen panglica)
  2. Masurati la milimetru si nu faceti rotunjiri
  3. Notati cu atentie latimea si inaltimea. O greseala frecventa este inversarea lor
  4. Pentru rulourile amplasate direct pe fereastra, este nevoie de un spatiu lateral suficient intre tocul ferestrei si perete, pentru a putea deschide geamul cat mai mult. De asemenea, rulourile amplasate pe perete, deasupra tocului, trebuie sa permita deschiderea ferestrei.

  Daca nu este spatiu suficient, trebuie sa va ganditi la un alt produs.

  Pentru detalii suplimentare si exemple va invitam la showroom.

  Livram produsele noastre atat in Bucuresti, cat si in orice alta localitate din Romania, prin curier, la preturi rezonabile.
  La cererea dumneavoastra, va putem oferi detalii pentru masuratori si montaj, precum si despre costul transportului.
  Modul nostru de lucru: 50% avans la plasarea comenzii si 50% la primirea produselor.

Go to top