www.magazinul-de-jaluzele.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

 

Rulouri interioare Comfort (Screen)

Rolete (rulouri) interioare textile cu doua materiale pe acelasi sistem – Duo 40

Rulouri interioare textile Duo 40– preturi

Rolete textile Duo 40, PE COMANDA, executate la milimetru pe dimensiunile dorite de client (in limitele tehnice permise de fiecare produs in parte). Roletele Duo combina doua materiale textile pe acelasi sistem, rezultand doua jaluzele intr-una singura. Un material poate fi de o culoare, al doilea de alta culoare sau un material poate fi transparent iar celalalt opac. Astfel se pliaza pe diverse necesitati. Produsele noastre sunt de buna calitate, cu durata de utilizare de multi ani de zile. Garantie standard: 2 ani. Preturile roletelor Duo 40 din oferta noastra sunt foarte convenabile, va rugam sa verificati. Oferim doua variante:

Roletele Duo din oferta noastra se preteaza pentru locuinte dar si pentru birouri. Sunt produse solide, special concepute pentru utilizare intensa. Scopul lor este de a asigura un ambient placut, umbra si discretie, la un pret cat mai rezonabil

Magazinul De Jaluzele – Rulouri interioare textile Duo 40 dati CLICK pe acest link pentru oferta de pret in format PDF.

In oferta, dimensiunile produselor sunt exprimate in multipli de 10 cm, dar comenzile se executa la milimetru, pentru fiecare client.

Citește mai departe: Rolete (rulouri) interioare textile cu doua materiale pe acelasi sistem – model Duo 40

Rolete textile interioare Perfect Fit – eleganta, functionalitate, stil...

Rulouri interioare, model Perfect Fit, fara perforarea tamplariei – preturi

Roletele textile model Perfect Fit au preturi mai mari decat rulourile interioare Standard si Mini, fiind mai complexe si oferind avantaje suplimentare, respectiv protectia la praf realizata de caseta, dar si posibilitatea de a bloca lumina aproape complet, cu ajutorul profilelor laterale. In plus, au un aspect deosebit, se integreaza foarte bine in structura ferestrelor. Preturile cele mai ieftine sunt pentru profile si casete din aluminiu alb, iar pentru casetele din aluminiu de culoare maro, antracit sau stejar auriu sunt mai scumpe. Caseta si profilele formeaza practic o rama, care se prinde pe tamplarie cu niste clipsuri introduse intre sticla si garnitura din cauciuc, nu se mai gaureste tamplaria. Profilele de ghidaj au forma de  “U” pe sectiune, nu mai sunt o simpla platbanda, ca la roletele Elegance. Materialul textil ramane paralel cu sticla, chiar si atunci cand fereastra este deschisa in pozitie inclinata. Dimensiuni maxime: L=150 cm x H=250 cm.

Magazinul De Jaluzele – Rolete textile Perfect Fit– dati CLICK pe acest link pentru a descarca oferta de pret in format PDF.

In oferta, dimensiunile produselor sunt exprimate in multipli de 10 cm, dar comenzile se executa la milimetru, pentru fiecare client.

Citește mai departe: Rolete interioare textile Perfect Fit

Sisteme electrice Glydea - automatizari pentru draperii, cortine, perdele

Sisteme (sine) electrice Glydea – preturi

Glydea™ de la Somfy este rezultatul multor ani de experienta. Aceasta solutie motorizata ofera utilizatorului un confort deosebit, la fel ca multe alte solutii care exemplifica dedicarea continua a producatorului Somfy catre calitate. Sistemul este deosebit de silentios, motorul ocupa spatiu redus. Acest sistem poate fi utilizat atat in locuinte particulare cat si in sali de spectacole, sali de conferinta, restaurante si multe altele. Garantie 5 ani.
Glydea™ este disponibil pentru majoritatea tipurilor de draperii, perdele si cortine, inclusiv RippleFold® si Accordia® 

Magazinul De Jaluzele – Sisteme electrice Glydea - oferta de pret in format PDF.

Citește mai departe: Sine (sisteme) electrice Glydea pentru draperii, cortine, perdele

Rulouri interioare textile Mini

Rulouri (storuri) interioare textile Mini – cele mai mici rolete din oferta noastra...

Rulouri interioare Mini – preturi

Rulourile interioare Mini sunt destinate ferestrelor de dimensiuni mai mici (maximum L=140 cm x H=220 cm). Sunt si cele mai ieftine rolete textile din oferta noastra. Pretul difera in functie de modelul de material (avem o multime de texturi si culori), precum si de culoarea capacelor si profilelor (alb sau maro). Optional, sunt disponibile: carlige pentru fixarea pe ferestre (numai pe ferestrele care se deschid), iar astfel nu se mai gaureste tamplaria, cabluri laterale de ghidaj, din otel, nylon sau cordon textil, la care suportii inferiori pot fi montati prin lipire sau cu suruburi.

Magazinul De Jaluzele – Rulouri interioare Mini – dati CLICK aici pentru oferta de pret in format PDF.

In oferta, dimensiunile produselor sunt exprimate in multipli de 10 cm, dar comenzile se executa la milimetru.

Citește mai departe: Rulouri interioare textile Mini

Rolete textile interioare cu caseta si ghidaje

Rolete textile cu caseta si profile laterale de ghidaj, model Elegance – prospetime, functionalitate, stil...

Rulouri interioare cu caseta si ghidaje tip platbanda – preturi

Roletele textile model Elegance au preturi mai mari decat rulourile interioare Mini si Standard, fiind mai complexe si oferind avantaje suplimentare, respectiv protectia la praf realizata de caseta, dar si posibilitatea de a bloca lumina aproape complet, cu ajutorul profilelor laterale. In plus, au un aspect deosebit, se integreaza foarte bine in structura ferestrelor. Roletele Elegance raman paralele cu sticla, chiar si cu fereastra deschisa in pozitie inclinata, iar materialul textil nu flutura in bataia curentului. Preturile cele mai ieftine sunt pentru profile si casete albe, in timp ce profilele si casetele in nuante de lemn sunt mai scumpe, dar sunt foarte frumoase. Montajul casetei se realizeaza cu suruburi prinse in baghetele ferestrelor (deci nu se gaureste profilul propriu-zis al termopanului) iar ghidajele se lipesc pe baghetele verticale cu banda dublu adeziva.

Dimensiuni maxime: L=150 cm x H=250 cm. Atentie: la inaltimi de peste 200 cm, materialele black-out (mai groase) nu se pot retrage complet in caseta.

Magazinul De Jaluzele – Rolete textile Elegance – dati CLICK pe acest link pentru a descarca oferta de pret in format PDF.

In oferta, dimensiunile produselor sunt exprimate in multipli de 10 cm, dar comenzile se executa la milimetru, pentru fiecare client.

Citește mai departe: Rolete textile casetate Elegance

Jaluzele verticale

Jaluzele interioare verticale, textile sau din aluminiu – detaliul final pentru personalizarea interiorului dumneavoastra...

Jaluzele verticale – preturi

Jaluzelele verticale sunt de cele mai multe ori mai ieftine si mai practice decat combinatia perdele/draperii. Desi sunt si opinii care le vad potrivite mai mult pentru birouri, va invitam sa studiati materialele noastre si veti vedea ca avem multe materiale frumoase si calde, care isi vor gasi locul in aproape orice locuinta moderna. Produsele din oferta noastra au preturi diferentiate in functie de modelul de material (textil sau aluminiu), de culoarea accesoriilor (lantisoare si greutati) dar si de tipul sinei (garnisei) din aluminiu. Garnisele sunt disponibile in mai multe variante, de diverse culori. Dispunem si de automatizare Somfy pentru jaluzelele verticale. Pe langa materialele standard, mai ieftine, pe care le puteti gasi aproape oriunde, avem si materiale cu adevarat frumoase si elegante, care se vor asorta la orice interior, nu atat in birouri cat mai ales in locuinte. Materialele textile sunt disponibile pe latimi de 127 si de 89 mm, iar lamelele din aluminiu sunt de 89 mm latime. Avem mai multe modele de sine (garnise), inclusiv Hunter Douglas, de cea mai buna calitate.

Magazinul De Jaluzele – Jaluzele interioare verticale – oferta de pret in format PDF - dati CLICK pe acest link pentru descarcare.

 In oferta, dimensiunile produselor sunt exprimate in multipli de 10 cm, dar comenzile se executa la milimetru, pentru fiecare client.

Citește mai departe: Jaluzele verticale cu lamele textile sau din aluminiu

Jaluzele orizontale din aluminiu

Jaluzele interioare orizontale din aluminiu (jaluzele venetiene) – creati-va propriul confort vizual...

Jaluzele orizontale din aluminiu – preturi

Jaluzelele orizontale din oferta noastra au preturi foarte accesibile, probabil avem cea mai convenabila si diversificata oferta de pe piata romaneasca. In acelasi timp, sunt foarte practice si niciodata demodate. Realizeaza cel mai precis control al luminii si vizibilitatii dintre toate modelele de jaluzele. Lamelele din aluminiu sunt disponibile in trei variante, cu latimea de 16 mm (0,18 mm grosime) si 25 mm (0,18 si 0,21 mm grosime), intr-un mare numar de culori, inclusiv imitatie de lemn. Optional se pot adauga si cabluri de ghidaj, care tin jaluzelele paralele cu sticla, chiar si atunci cand ferestrele sunt deschise in pozitie inclinata. Dispunem si de lamele perforate, pentru o iluminare difuza, indiferent de unghiul in care sunt pozitionate, dar si de modele cu perforatie black-out, pentru un maxim de umbrire. Pentru materiale si culori, va invitam sa vizitati si site-ul producatorului: www.kamax.bg.  

Magazinul De Jaluzele – Jaluzele interioare orizontale din aluminiu – dati CLICK aici pentru oferta de pret in format PDF.

Comenzile se executa la milimetru pe dimensiunile clientului (in limitele tehnologice) iar preturile sunt exprimate in euro/mp.

Citește mai departe: Jaluzele orizontale interioare din aluminiu

Jaluzele orizontale din lemn

Jaluzele interioare orizontale din lemn – un lux natural...

Jaluzele orizontale din lemn – preturi

Jaluzelele din lemn intra in categoria produselor premium, destinate clientilor cu un simt estetic aparte.

Preturile lor reflecta calitatea materialelor si designul deosebit de elegant. Totusi, preturile noastre sunt competitive pentru astfel de produse.

Nota: termenul de livrare pentru aceste produse este mai lung, de aproximativ 30 zile lucratoare.

Magazinul De Jaluzele – Jaluzele interioare din lemn – dati CLICK aici pentru a descarca oferta de pret in format PDF.

In oferta, dimensiunile produselor sunt exprimate in multipli de 10 cm, dar comenzile se executa la milimetru, pentru fiecare client.

Citește mai departe: Jaluzele orizontale din lemn

Rulouri interioare textile Standard

Rulouri (storuri) interioare textile Standard – simplitate si stil...

Rulouri interioare Standard – preturi

Rulourile interioare Standard au preturi competitive, destul de ieftine in comparatie cu perdelele clasice. In afara de preturi, au si un design modern si sunt foarte practice, astfel ca se potrivesc aproape in orice interior. Pretul lor difera in functie de modelul de material, precum si de culoarea capacelor. Optional, sunt disponibile si cabluri laterale de ghidaj, din otel, nylon sau cordon textil, pentru a impiedica jaluzelele sa "fluture" necontrolat. Un model ieftin si functional.

Dimensiuni maxime: L=180 cm x H=250 cm.

Magazinul De Jaluzele – Rulouri interioare Standard – dati CLICK aici pentru oferta de pret in format PDF.

In oferta, dimensiunile produselor sunt exprimate in multipli de 10 cm, dar comenzile se executa la milimetru.

Citește mai departe: Rulouri (rolete) interioare textile model Standard

Rulouri interioare Comfort (Screen)

Rulouri (storuri) interioare textile Comfort – eleganta si utilitate...

Rulouri interioare textile Comfort – preturi

Rulourile interioare Comfort permit dimensiuni maxime mai mari decat rulourile Mini si Standard. Tamburul are un diametru mai mare iar consolele de prindere sunt din metal, nu din plastic. Sunt mai scumpe dar ofera cateva avantaje in plus fata de celelalte rolete (rulouri) din oferta noastra, in primul rand dimensiunile mari, apoi viteza de coborare/ridicare a panzei, avand un tambur mai gros, cat si rezistenta in timp mai mare, avand console metalice. Pretul difera in functie de modelul de material. Greutatea inferioara este mai groasa, din PVC infasurat in material textil (la rulourile Mini, Standard, Elegance si Optima, greutatea este un profil simplu din aluminiu, vopsit). Oferim doua variante:

Rolete textile Comfort (dimensiuni maxime: L=220 cm x H=300 cm), capacele pentru console sunt disponibile in 4 culori: alb, bej, maro, negru.

Rolete textile Comfort 40+ (dimensiuni maxime: L=260 cm x H=350 cm), capacele pentru console sunt disponibile in 3 culori: alb, gri, negru.

Atentie: aceste latimi maxime pot fi realizate doar cu anumite materiale (Stripe 315** - L max = 265 cm, Green Screen Eco 524**** - L max = 295 cm si Montana 755** - L max = 220 cm). Celelalte materiale nu ating aceste latimi. Gasiti toate informatiile despre latimea maxima a materialelor in oferta de pret.

Magazinul De Jaluzele – Rulouri interioare textile Comfort si Comfort 40+ dati CLICK pe acest link pentru oferta de pret in format PDF.

In oferta, dimensiunile produselor sunt exprimate in multipli de 10 cm, dar comenzile se executa la milimetru, pentru fiecare client.

Citește mai departe: Rulouri textile interioare model Comfort (Screen)

Go to top