www.magazinul-de-jaluzele.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

 

Odata cu primavara creste cererea pentru produsele noastre. Am trecut prin fotografiile realizate in ultimele luni si am realizat ca sunt atat de multe incat mi-e greu sa aleg ceva cat mai relevant. Totusi, va prezentam cateva fotografii frumoase:

 

Aici avem o copertina retractabila Elegance, cu ax de 700 cm lungime si brate de 250 cm, dotata cu motor Somfy CSI RTS (actionare cu manivela in caz de pana de curent), telecomanda si senzor de vant, plus mecanism de reglare a pantei cu manivela. Lucrarea am realizat-o in cartierul German Residence din Chitila, aproape de noi. 

 

Aici avem niste jaluzele exterioare venetiene (cu lamele orientabile) model Z90, actionare cu motor si telecomanda Somfy, cu scroll pentru reglajul fin al unghiului lamelelor. Montaj in Bucuresti.

 

Colegii nostri la treaba, aici la un montaj de jaluzele venetiene interioare din aluminiu, cel mai ieftin si practic sistem din oferta noastra:

 

La o lucrare pe malul lacului...

 

Aici sunt niste rulouri exterioare din aluminiu, o lucrare din judetul Ilfov, la niste clienti foarte draguti:

 

Go to top