www.magazinul-de-jaluzele.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

 

Au trecut primele luni din an. Intre timp a aparut si Covid 19... Sa speram ca va trece repede si ca nu vom fi afectati prea tare, atat de boala cat si de consecintele economice. Noi vom munci ca si pana acum.

Iarna asta a fost cea mai blanda din istoria cunoscuta, probabil. Nu am muncit la fel ca vara, dar a fost mai bine decat in iernile precedente. Mai jos, imagini de la trei lucrari interesante din aceste prime trei luni:

Aici este o lucrare din ianuarie, jaluzele plisate Hunter Douglas, model BB 24, actionare cu maner, pe laterale si AO 10 in centru, actionare cu snur. Clienta respectiva a fost foarte multumita de jaluzele, i-au placut foarte mult.

Aici, o lucrare din februarie, rolete textile Elegance, cu caseta si profile laterale de ghidaj. Materialul textil folosit este din gama Green Screen Eco, este translucid, face umbra dar permite si trecerea luminii si, mai ales, asigura vizibilitate. 

O lucrare din martie, tot rolete Elegance, dar cu un material semitransparent, pentru discretie. Avem de toate, inclusiv materiale opace.

Go to top