www.magazinul-de-jaluzele.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

 

Am avut o vacanta lunga, de pe 18 decembrie pana pe 11 ianuarie. Asa e la noi iarna, de sarbatori. Cererea scade foarte mult, oamenii au alte prioritati. Dar am revenit in ianuarie si ne-am apucat de treaba. Mai jos, cateva imagini de la lucrarile din perioada ianuarie - martie 2021:

 

Aici, rolete textile de mari dimensiuni, model Comfort cu caseta, cu material Soltis. Niste produse de buna calitate, care blocheaza lumina puternica dar permit si o minima vizibilitate. Culorile sunt placute si calde. Acest client a lucrat de multe ori cu noi, pentru diverse locatii, iar de fiecare data a ales aceasta solutie tehnica pentru ca a fost multumit de comportamentul in timp al acestui model de jaluzele.

 

Aici, o lucrare mai aparte, o fereastra rotunda pentru care nu sunt prea multe solutii tehnice. Dar noi avem solutii, una dintre ele fiind jaluzele plisate BF 50, asa cum sunt in aceasta imagine. Sunt doua jaluzele fixe, montate pe un profil din aluminiu amplasat intre ele. Pe langa jaluzelele plisate, pentru ferestrele rotunde mai avem si varianta jaluzelelor orizontale din aluminiu, vom reveni cu imagini in alt articol.

 

Aici, o copertina Elegance cu material italienesc PARA, si cu mecanism de reglare a pantei cu manivela. Un client prevazator, se pregateste din timp pentru vara. A mai lucrat cu noi si cu alte produse si a fost multumit.

 

Go to top