www.magazinul-de-jaluzele.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

 

Primavara creste cererea pentru produsele noastre, atat pentru interior, cat si pentru exterior. Mai jos va prezentam imagini de la cateva lucrari interesante, respectiv jaluzele plisate, copertina Elegance si copertina Balcony:

Jaluzelele plisate arata foarte bine aproape in orice incapere, locuinta sau birou. Nu incomodeaza aproape deloc deschiderea ferestrelor. Actionarea se face cu maner sau cu snur. Gama de materiale si culori este foarte diversificata, incepand de la materiale transparente pana la materiale complet opace, pentru o umbrire maxima. Produsele noastre sunt de buna calitate, fiind confectionate cu materiale de provenienta Hunter Douglas, una din companiile cele mai mari si mai bine cotate din intreaga lume. Aici este o lucrare din luna aprilie 2021:

 

Aici este o copertina retractabila model Elegance, cu material Para (Italia), de buna calitate. Lucrarea este din luna mai 2021, la un client la care am montat mai multe produse, respectiv si rulouri exterioare din aluminiu si plase contra insectelor:

 

Aici este o lucrare din lunai iunie 2021, o copertina model Balcony, special conceputa pentru balcoane (de unde si denumirea). Avand prindere atat pe tavanul balconului cat si pe balustrada, acest model de copertina are o rezistenta sporita la vant si permite si circulatia aerului. Structura este usoara, din aluminiu, iar materialul textil este de buna calitate, tot de la firma Para (Italia):

 

 

 

Go to top