www.magazinul-de-jaluzele.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

 

Primavara creste cererea pentru produsele noastre, atat pentru interior, cat si pentru exterior. Mai jos va prezentam imagini de la cateva lucrari interesante, respectiv jaluzele plisate, copertina Elegance si copertina Balcony:

Citește mai departe: Lucrari aprilie - iunie 2021

Am avut o vacanta lunga, de pe 18 decembrie pana pe 11 ianuarie. Asa e la noi iarna, de sarbatori. Cererea scade foarte mult, oamenii au alte prioritati. Dar am revenit in ianuarie si ne-am apucat de treaba. Mai jos, cateva imagini de la lucrarile din perioada ianuarie - martie 2021:

Citește mai departe: Lucrari ianuarie - martie 2021

Cateva lucrari interesante din ultimele luni. Vremea a tinut cu noi si am putut sa lucram. 

Jaluzele orizontale din lemn cu lamele de 50 mm latime, jaluzele din bambus, jaluzele exterioare Z90 si rolete Zebra (Day and Night):

Citește mai departe: Lucrari septembrie - decembrie 2020

Lunile de vara au fost aglomerate. Poate nu ca in anii trecuti, dar ne revine optimismul. Mai jos va prezentam cateva lucrari:

Citește mai departe: Lucrari iunie - august 2020

A fost greu in perioada pandemiei...

Am avut o perioada de cateva saptamani in care nu am vandut nimic dar costurile au continuat sa curga, evident.

Am trait din rezerve.

Totusi, dupa 15-20 aprilie, lucrurile au inceput sa se miste dar inca nu au ajuns acolo unde speram si unde ar fi trebuit sa fie.

Mai jos, cateva lucrari din aceste ultime trei luni.

Citește mai departe: Lucrari aprilie - mai 2020

Au trecut primele luni din an. Intre timp a aparut si Covid 19... Sa speram ca va trece repede si ca nu vom fi afectati prea tare, atat de boala cat si de consecintele economice. Noi vom munci ca si pana acum.

Iarna asta a fost cea mai blanda din istoria cunoscuta, probabil. Nu am muncit la fel ca vara, dar a fost mai bine decat in iernile precedente. Mai jos, imagini de la trei lucrari interesante din aceste prime trei luni:

Citește mai departe: Lucrari ianuarie - martie 2020

Se mai incheie un an...

Au fost si bune si rele dar in ansamblu a fost un an bun, mai bun decat cei de dinainte.

Am avut multe lucrari frumoase anul acesta, am ales doua lucrari mai interesante din ultimele doua luni, si anume rolete textile Elegance cu caseta si profile de ghidaj precum si jaluzele exterioare venetiene cu lamele orientabile, model C80. Detalii mai jos:

Citește mai departe: Lucrari noiembrie - decembrie 2019

Cateva lucrari din perioada august - octombrie 2019.

Jaluzele plisate, jaluzele romane, jaluzele orizontale (venetiene) din lemn.

Citește mai departe: Lucrari august - octombrie 2019

Odata cu primavara creste cererea pentru produsele noastre. Am trecut prin fotografiile realizate in ultimele luni si am realizat ca sunt atat de multe incat mi-e greu sa aleg ceva cat mai relevant. Totusi, va prezentam cateva fotografii frumoase:

Citește mai departe: Lucrari mai - iulie 2019

Va prezentam aici cateva fotografii frumoase de la lucrarile realizate in primele patru luni ale anului 2019:

Citește mai departe: Lucrari ianuarie - aprilie 2019

Go to top