www.magazinul-de-jaluzele.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

 

Au trecut primele luni din an. Intre timp a aparut si Covid 95... Sa speram ca va trece repede si ca nu vom fi afectati prea tare, atat de boala cat si de consecintele economice. Noi vom munci ca si pana acum.

Iarna asta a fost cea mai blanda din istoria cunoscuta, probabil. Nu am muncit la fel ca vara, dar a fost mai bine decat in iernile precedente. Mai jos, imagini de la trei lucrari interesante din aceste prime trei luni:

Citește mai departe: Lucrari ianuarie - martie 2020

Se mai incheie un an...

Au fost si bune si rele dar in ansamblu a fost un an bun, mai bun decat cei de dinainte.

Am avut multe lucrari frumoase anul acesta, am ales doua lucrari mai interesante din ultimele doua luni, si anume rolete textile Elegance cu caseta si profile de ghidaj precum si jaluzele exterioare venetiene cu lamele orientabile, model C80. Detalii mai jos:

Citește mai departe: Lucrari noiembrie - decembrie 2019

Cateva lucrari din perioada august - octombrie 2019.

Jaluzele plisate, jaluzele romane, jaluzele orizontale (venetiene) din lemn.

Citește mai departe: Lucrari august - octombrie 2019

Odata cu primavara creste cererea pentru produsele noastre. Am trecut prin fotografiile realizate in ultimele luni si am realizat ca sunt atat de multe incat mi-e greu sa aleg ceva cat mai relevant. Totusi, va prezentam cateva fotografii frumoase:

Citește mai departe: Lucrari mai - iulie 2019

Va prezentam aici cateva fotografii frumoase de la lucrarile realizate in primele patru luni ale anului 2019:

Citește mai departe: Lucrari ianuarie - aprilie 2019

Din pacate, timpul nu ne permite sa publicam pe site atatea lucrari cate ne dorim. In schimb, pe pagina de Facebook publicam mereu, e mai simplu, doar incarcam pozele din telefonul mobil. In orice caz, am incercat sa selectam cateva poze reprezentative pentru activitatea noastra din anul 2018 si le-am pus aici. Detaliile despre preturi sunt disponibile in pagina fiecarui produs precum si in sectiunea de catalog, care sintetizeaza toate ofertele.

Citește mai departe: Retrospectiva lucrari 2018

Stor roman Hunter Douglas model Aura, material C4093 Mimos, cu motor si telecomanda. Montaj ianuarie 2018. Dimensiuni: L=270 cm x H=270 cm. Pret: 865 lei pentru un stor de aceste dimensiuni, cu actionare manuala, la care se adauga optiunile: 1.310 lei un motor Somfy RTS, 145 lei o telecomanda Somfy. Total produse: 2.320 lei inclusiv TVA. Masuratorile si montajul costa extra 15% din valoarea produselor, respectiv 350 lei. Total lucrarea din imagini: 2.670 lei inclusiv TVA. Tot catalogul nostru de produse si preturi este prezentat pe site, www.magazinul-de-jaluzele.ro, iar aparte pentru storurile romane preturile sunt aici:  https://www.magazinul-de-jaluzele.ro/catalog-2018-2019/12-Jaluzele-storuri-romane-preturi-2018-2019-Magazinul-De-Jaluzele-Bucuresti.pdf

  

 

Unul dintre primele montaje din 2018, care ne-a placut foarte mult, clientului in primul rand, dar si noua. E frumos sa vezi pe toata lumea multumita.

Jaluzelele din lemn au farmecul lor aparte. Pe langa aspectul deosebit de elegant, vizibil in fotografii, mai aduc ceva, care nu se mai vede in poze, si anume mirosul nobil de lemn lacuit, intalnit in locuintele luxoase, palate, castele (Pelesul de exemplu).

Va invitam sa vedeti mai jos cateva fotografii de la acest montaj.

Pretul jaluzelelor din lemn este de 59,23 euro + TVA pe metrul patrat la cele cu lamele de 50 mm si de 49,00 euro + TVA metrul patrat la cele cu lamele de 25 mm.

Suprafata minima calculabila este de 0,50 mp. Avem mai multe culori disponibile, lemn natur, nuc, mahon, alb, negru etc.

La aceste preturi se adauga masuratorile si montajul, care sunt optionale si costa extra 15% peste valoarea produselor.

Citește mai departe: Jaluzele din lemn - montaj ianuarie 2018

In ultimul timp au crescut comenzile pentru roletele textile interioare model Elegance, cu caseta si profile laterale de ghidaj. Acest model de jaluzele este recomandat pentru aproape orice locuinta sau birou, datorita materialelor textile diverse, precum si posibilitatii de a alege culoarea casetei si a ghidajelor: alb, maro, argintiu, stejar auriu, stejar inchis, nuc, cires si mahon. Preturile sunt pe site, cu exemple usor de calculat, vedeti aici: https://www.magazinul-de-jaluzele.ro/catalog-2018-2019/6-Rulouri-textile-storuri-Elegance-cu-caseta-preturi-2018-2019-Magazinul-De-Jaluzele-Bucuresti.pdf

Vedeti mai departe cateva imagini recente cu aceste produse:

Citește mai departe: Rolete textile Elegance, cu caseta si profile laterale de ghidaj

Clientilor interesati, cu posibilitati financiare, le punem la dispozitie sisteme Glydea, sine (galerii) electrice pentru draperii, perdele sau cortine pentru sali de spectacole.

Glydea este un produs de buna calitate, durabil si rezistent. Motorul poate actiona draperii cu greutatea de pana la 60 kg. Fiecare carlig (calaret) poate sustine o greutate maxima de 1,5 kg. In tabelul cu preturi este mentionat si numarul de calareti corespunzator lungimii unei sine. Atentie la aceste informatii, sunt foarte importante pentru calcularea sarcinii maxime suportate de un sistem! Daca doriti, de exemplu, o sina cu lungimea de 10 metri, dar greutatea draperiei este mai mare de 60 kg, atunci va fi nevoie de doua sine de 5 m fiecare. La fel, daca greutatea unei draperii este mai mica de 60 kg, dar sarcina per carlig (calaret) va fi mai mare de 1,5 kg, atunci va fi nevoie de doua sine in loc de una. Si asa mai departe.

Garantia Somfy este de 5 ani.

Modul de calcul pentru preturi este clar explicat in josul paginii, am pregatit si un exemplu.

Asiguram si montajul, contracost (15% in plus peste valoarea produselor) cel putin pentru Bucuresti si imprejurimi, iar aici va prezentam un scurt film cu o mostra de la magazinul nostru precum si cu instructiuni de montaj pentru clientii din afara Bucurestiului si/sau pentru cei care doresc sa isi monteze singuri produsele: 

 

 

Pentru preturi, cititi mai departe:

Citește mai departe: Sine (galerii) electrice Glydea Somfy pentru perdele, draperii sau cortine

Go to top